Our DJs

Internet radio for Albanian music, which inlcudes folk sounds and world music.

Featured DJ — KaM

Bëhu gati sepse ka një tjetër talent shqiptar që pritet të rrëmbejë skenën botërore!

Dj Kam është famshme për faktin që përcjell energji të mirë duke luajtur rryma që variojnë nga klasiket e deri tek mikset më ekskluzive. Ndaj dhe është ndër DJ-të më të preferuar nga festat dhe klubet kudo në botë.

Our DJs

Me kë përfaqësohemi?

Image

hax0r

Creative Director

Geri është web developer dhe ka mbaruar për IT, është themelues i Forum-Al.com™ gjithashtu pasioni i tij është muzika.

Image

DjKam

Creative Director

DjKam me "Forum-Al.com™ - Play It Simple" që prej fillesave të saj. Ajo nuk e njihte radion më parë, por pasioni i madh për muzikën e bashkoi me ne.

Image

L0v3rm4n

Creative Director

Music is the only thing that u can love without breaking your heart.

Image

Steven Ericson

Creative Director

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit ullam reprehenderit nemo.

Image

Frida

Creative Director

Frida e lindur në Tiranë dhe jeton në Greqi. Në adoleshencë shoqja e saj më e mirë ishte muzika.

Image

Brooke Cagle

Creative Director

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipisicing elit ullam reprehenderit nemo.